Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü - Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi : İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.

Izmire Meteor Düştü - Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi : İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.

Q61vybk Z6cyfm
Q61vybk Z6cyfm from www.timeturk.com
İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Dünyanın sonu mu geliyor ? İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi.

Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi.

İzmir 'e meteor mu düştü? Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Dünyanın sonu mu geliyor ? Dün gece i̇zmire meteor düştü. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor.

Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç.

Izmir E Meteor Dustu Izmir Gazetem Izmir
Izmir E Meteor Dustu Izmir Gazetem Izmir from www.gazetemizmir.com
Dünyanın sonu mu geliyor ? Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. İzmir urla buralarda düştüğünü söylüyorlar ne yapsam bilmiyorum. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç.

Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Dün gece i̇zmire meteor düştü. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi:

Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Izmir De Meteor Dustu Iddiasi Ortaligi Karisti Ilk Aciklama Manisa Dan Geldi Yeni Safak
Izmir De Meteor Dustu Iddiasi Ortaligi Karisti Ilk Aciklama Manisa Dan Geldi Yeni Safak from img.piri.net
Dün gece i̇zmire meteor düştü. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.

İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir 'e meteor mu düştü?